Persoane fizice

Inapoi la servicii

roen

Este distrugerea securizata a documentelor o solutia necesara?

Indiferent de activitatea pe care o desfasurati, trebuie sa asigurati securitatea documentelor ce contin informatii de care depinde avantajul dumneavoastra competitiv pe piata. Ar putea fi vorba despre proiecte de afaceri, metode de lucru, metode de promovare a serviciilor sau situatii financiar-contabile. Mai mult, trebuie sa dati dovada de profesionalism si sa va pastrati credibilitatea in fata clientilor si partenerilor de afaceri, gestionand in mod corect informatiile pe care acestia vi le pun la dispozitie.

Intr-un timp mai lung sau mai scurt, veti strange un volum considerabil de documente, a caror confidentialitate veti dori sa o pastrati chiar si dupa ce acestea nu va mai sunt folositoare. Nu va recomandam  sa apelati la firme de reciclare, firme de salubritate sau la diverse persoane fizice inainte de a distruge informatia!

Pentru ca avem placerea sa fiti unul dintre vizitatorii site-ului nostru, vom considera ca securitatea documentelor este o prioritate si pentru dumneavoastra, iar un serviciu modern si profesionist care va garanteaza distrugerea securizata a documentelor este solutia pe care o cautati.

Cu Smart Shred este simplu sa eliminati in mod controlat si in deplina siguranta documentele care contin informatii cu caracter confidential despre clienti sau despre activitatea pe care o desfasurati, pentru ca acestea sa nu ajunga in mainile unor persoane neautorizate sau chiar rau intentionate.

Sunt serviciile Smart Shred avantajoase in cazul dumneavoastra?

Suntem siguri ca da!
Distrugerea documentelor cu caracter confidential se poate realiza fara costuri de transport, la un tarif accesibil, pentru cantitati ce depasesc 100 de kilograme. Serviciile noastre sunt potrivite pentru orice activitate, fiind disponibile atat pe baza de abonament, cat si pe baza de comanda.

Trebuie doar sa stabilim impreuna un plan de colectare a documentelor, adecvat necesitatilor dumneavoastra.

Specialistii Smart Shred va pot oferi consultanta pentru a descoperi cat de frecvent aveti nevoie de ajutorul nostru pentru a face curatenie!

Alegeti optiunea avantajoasa pentru dumneavoastra

Serviciile de distrugere securizata Smart Shred va ajuta sa economisiti atunci cand vreti sa scapati de documentele inutile.

Beneficiati de cel mai bun pret, alegand din Pachetul Smart 4 varianta cea mai potrivita pentru necesitatile dumneavoastra:

  • 1 singura comanda pe luna
  • 3 comenzi in intervalul a doua luni
  • 4 comenzi in intervalul a sase luni
  • 5 comenzi in intervalul unui an

Considerati ca aveti nevoie de un plan de colectare diferit? Trebuie doar sa cereti Oferta Personalizata, completand formularul pe care il puteti accesa dand click pe butonul alaturat. Unul dintre specialistii Smart Shred va va contacta in cel mai scurt timp.

De ce sa alegeti Smart Shread?

  • Suntem primul serviciu din Romania care a putut garanta respectarea unor standarde inalte de distrugere securizata a documentelor prin Certificarea NAID EUROPE obtinuta in 2007 si reinnoita anual.
  • Suntem stricti in privinta termenilor de confidentialitate a colectarii si distrugerii, pentru fiecare client in parte.
  • Serviciile noastre sunt accesibile, va ajuta sa economisiti timp si bani, dar si sa contribuiti la salvarea mediului inconjurator.
  • Din 2007, de cand suntem prezenti pe piata din Romania, specialistii nostri au acumulat o vasta experienta in prevenirea scurgerilor de informatii si au invatat cum sa isi adapteze serviciile la domenii diferite de activitate.

Procesul Distrugerii

Pentru ca ne place sa fim organizati si nu vrem sa ne asumam nici un risc inutil, serviciile noastre se desfasoara dupa un plan strict, prestabilit, iar regulile agreate impreuna cu asociatia NAID sunt aplicate intocmai de catre specialistii nostri.

Procesul distrugerii incepe in momentul in care dumneavoastra apelati la noi pentru a prelucra o serie de documente confidentiale, si se termina in momentul in care acestea au fost transformate in confetti.

Naid Europe
Certificarea NAID

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant!
Smart Shred este una dintre putinele companii din Europa de Est care va poate dovedi, prin Certificarea NAID obtinuta, seriozitatea si profesionalismul in gestionarea informatiilor confidentiale.

Certificarea NAID este o asigurare ca Smart Shred reuseste sa indeplineasca toate normele respectate la nivel international in ceea ce priveste distrugerea securizata a documentelor. Astfel, aveti garantia confidentialitatii pe tot parcursul colaborarii.

Mai mult

Beneficiati in cel mai scurt timp de consultanta din partea specialistilor Smart Shred si gasiti impreuna cu ei o solutie corespunzatoare necesitatilor dumneavoastra.

Cereti oferta personalizata
Au ales sa lucreze cu noi
Distrugere securizata de documente

Distrugere securizata de documente

Este esential sa protejati confidentialitatea documentelor dumneavoastra, chiar si dupa ce acestea nu va mai sunt folositoare sau le expira termenul de pastrare in arhiva.

Nerespectarea unor reguli stricte de gestionare a documentelor poate avea repercusiuni grave, precum scurgerea de informatii confidentiale.

La nivel international, firmele care se ocupa cu distrugerea securizata a informatiei sunt cu adevarat apreciate si cautate, pentru ca isi desfasoara activitatea in baza unor reguli etice bine stabilite.

Mai mult

Intrebari frecvente
Ce fac daca umplu containerul sau spatiul in care colectez materialele inainte de data de colectare stabilita?

Nimic mai simplu! Contactati-ne, si unul dintre reprezentantii nostri se va prezenta la sediul dumneavoastra si va prelua continutul.... continuarea raspunsului

Ce garantii de calitate si confidentialitate imi oferiti?

In primul rand, avem totala incredere in oamenii cu care lucram. Toti sunt calificati si instruiti sa manipuleze cu maxima discretie si profesionalism... continuarea raspunsului

Toate intrebarile