Procesul distrugerii

Pentru ca ne place sa fim organizati si nu vrem sa ne asumam nici un risc inutil, serviciile noastre se desfasoara dupa un plan strict, prestabilit, iar regulile agreate impreuna cu asociatia NAID sunt aplicate intocmai de catre specialistii nostri. Procesul distrugerii incepe in momentul in care dumneavoastra apelati la noi pentru a prelucra o serie de documente confidentiale, si se termina in momentul in care acestea au fost transformate in confetti.

roen

Pasul 1 – Identificarea si Pregatirea

Inainte de a incepe colaborarea cu Smart Shred, trebuie sa stiti care este cantitatea de documente pe care o generati, la un interval mai mic sau mai mare de timp. Prin urmare, unul dintre specialistii nostri va va vizita pentru a va oferi consultanta si pentru a va ajuta sa alegeti planul de colectare cel mai avantajos, in raport cu necesitatile dumneavoastra.

Pentru a va convinge ca documentele sunt gestionate asa cum v-am promis, dupa regulile stabilite, puteti delega pe cineva sa ne insoteasca la sediul nostru si sa asiste la procesul de distrugere securizata.

Pasul 2 – Colectarea si Transportul

La data stabilita pentru colectare, sau oricand faceti o comanda pentru ca ati acumulat cantitatea necesara de materiale, o echipa Smart Shred se va prezenta la sediul dumneavoastra. In cazul in care alegeti sa predati vrac documentele care trebuie distruse, acestea vor fi cantarite, asezate in saci si incarcate in masina, pentru a fi transportate la sediul nostru. Documentele mai pot fi predate in cutii, sub forma de paleti sau in containere de dimensiuni variate.

Masinile pe care le folosim pentru a ne desfasura activitatea au toate dotarile necesare pentru a asigura siguranta transportului, iar reprezentantii Smart Shred sunt instruiti sa fie deosebit de atenti pentru a nu pierde nici macar o fila, atunci cand incarca sau descarca documentele.  

In urma colectarii, veti primi un Proces Verbal semnat si stampilat, in care se mentioneaza ce tip de documente au fost preluate si in ce cantitate.

Pasul 3 – Distrugerea Materialelor

Dupa ce ajung la sediul Smart Shred, documentele sunt descarcate, iar persoanele responsabile verifica vehiculul, pentru ca nici o bucatica de hartie sa nu fi ramas inauntru (chiar daca acest lucru este aproape imposibil). Apoi, documentele sunt pregatite si preluate pentru a fi distruse cu ajutorul aparatelor industriale.

Dupa distrugere, resturile ramase sunt atat de mici incat nu mai pot fi reasamblate sub nici o forma. Prin urmare, sunt facute baloti si depozitate pentru scurt timp, pana cand sunt trimise catre centrul de reciclare.

Pasul 4 – Emiterea Certificatului

Smart Shred, spre deosebire de alte companii din Romania care se ocupa cu distrugerea documentelor, are posibilitatea, in baza certificarii NAID, sa va elibereze la final un certificat care atesta ca a fost pastrata confidentialitatea informatiilor dumneavoastra pana in ultimul moment.

Astfel, dupa ce documentele dumneavoastra au fost distruse si balotate, Smart Shred va emite Certificatul de Distrugere Securizata si factura, in care se va mentiona din nou ce tip de documente au fost distruse si in ce cantitate.

Naid Europe
Certificarea NAID

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant!
Smart Shred este una dintre putinele companii din Europa de Est care va poate dovedi, prin Certificarea NAID obtinuta, seriozitatea si profesionalismul in gestionarea informatiilor confidentiale.

Certificarea NAID este o asigurare ca Smart Shred reuseste sa indeplineasca toate normele respectate la nivel international in ceea ce priveste distrugerea securizata a documentelor. Astfel, aveti garantia confidentialitatii pe tot parcursul colaborarii.

Mai mult

Au ales sa lucreze cu noi
Distrugere securizata de documente

Distrugere securizata de documente

Este esential sa protejati confidentialitatea documentelor dumneavoastra, chiar si dupa ce acestea nu va mai sunt folositoare sau le expira termenul de pastrare in arhiva.

Nerespectarea unor reguli stricte de gestionare a documentelor poate avea repercusiuni grave, precum scurgerea de informatii confidentiale.

La nivel international, firmele care se ocupa cu distrugerea securizata a informatiei sunt cu adevarat apreciate si cautate, pentru ca isi desfasoara activitatea in baza unor reguli etice bine stabilite.

Mai mult

Intrebari frecvente
De ce sa nu reciclez pur si simplu documentele?

O firma de reciclare nu poate preveni scurgerile de informatie, pentru ca nu dispune de dotarile tehnologice necesare. Astfel, securitatea colectarii,... continuarea raspunsului

Ce garantii de calitate si confidentialitate imi oferiti?

In primul rand, avem totala incredere in oamenii cu care lucram. Toti sunt calificati si instruiti sa manipuleze cu maxima discretie si profesionalism... continuarea raspunsului

Certificatul inlatura responsabilitatea legala a companiei noastre?

Nu. Organizatia dumneavoastra este raspunzatoare in ceea ce priveste continutul documentelor si respectarea reglementarilor legale in vigoare.... continuarea raspunsului

Toate intrebarile