Intrebari frecvente

roen

O firma de reciclare nu poate preveni scurgerile de informatie, pentru ca nu dispune de dotarile tehnologice necesare. Astfel, securitatea colectarii, a transportului si a distrugerii lasa de dorit, iar dumneavoastra riscati sa va expuneti clientii, angajatii si credibilitatea organizatiei pe care o conduceti.

Smart Shred dispune de echipamente specializate de mare capacitate, isi desfasoara activitatea intr-o locatie securizata si lucreaza doar cu personal calificat, care urmeaza proceduri stricte de manipulare, distrugere, depozitare si reciclare a documentelor confidentiale.

Este simplu: costurile vor fi mai mici daca apelati la o firma specializata.

In primul rand, trebuie sa luati in calcul cat valoreaza timpul irosit de angajatii dumneavoastra. Un distrugator de birou de buna calitate poate toca cateva bibliorafturi pe ora, comparativ cu distrugatoarele folosite de Smart Shred, care transforma in confetti pana la 2 tone de hartie pe ora.

In plus, apeland la serviciile de specialitate Smart Shred, scapati de costul de achizitionare al echipamentului, nu mai ocupati spatiu inutil si nu trebuie sa va mai interesati de procesarea resturilor, care pleaca de la sediul nostru direct spre un punct de reciclare.

Sediul securizat Smart Shred dispune de toate conditiile necesare pentru a distruge toate documentele confidentiale adunate de dumneavoastra. Mutarea distrugatoarelor industriale, de mare capacitate, este posibila, dar nu consideram ca aceasta solutie este cea mai potrivita.

Documentele pot fi stocate in saci, in containere sau in orice spatiu disponibil, unde sa fie ferite de umiditate.

Nu, nu este nevoie sa pierdeti timpul cu astfel de operatiuni. Tipul si culoarea hartiei sunt irelevante pentru noi. Puteti arunca pur si simplu dosare intregi in containerele de colectare. Iar spre deosebire de distrugatoarele de birou care se defecteaza daca uitati sa scoateti agrafele, boldurile sau capsele, echipamentele noastre profesionale pot procesa usor aceste elemente metalice.

Smart Shred va elibera un “Certificat de Distrugere Securizata” a documentelor dupa efectuarea operatiunii si va poate pune la dispozitie inregistrarea video a momentului in care acestea au fost distruse.

Certificatul va preciza ca documentele au fost distruse integral, iar deseul rezultat a fost trimis pentru a fi reciclat.

Nu. Organizatia dumneavoastra este raspunzatoare in ceea ce priveste continutul documentelor si respectarea reglementarilor legale in vigoare.

Bineinteles! Dumneavoastra puteti beneficia de serviciile Smart Shred pe baza de comanda. Cand acumulati o cantitate suficienta de documente confidentiale pe care trebuie sa le distrugeti, plasati comanda, iar aceasta va fi onorata in cel mai scurt timp.

Externalizand acest serviciu nu veti irosi timpul putinilor angajati din compania dumneavoastra, veti reduce costurile si veti deveni mai productivi.

Nimic mai simplu! Contactati-ne, si unul dintre reprezentantii nostri se va prezenta la sediul dumneavoastra si va prelua continutul.

In primul rand, avem totala incredere in oamenii cu care lucram. Toti sunt calificati si instruiti sa manipuleze cu maxima discretie si profesionalism documentele dumneavoastra. Bineinteles, fiecare angajat a semnat un contract de confidentialitate cu Smart Shred, iar noi la randul nostru vom semna un contract de confidentialitate cu dumneavoastra.

In plus, sediului unde sunt distruse documentele confidentiale este foarte bine securizat. Accesul in incinta este restrictionat pentru persoanele neautorizate, usile sunt prevazute cu incuietori speciale, zona este supravegheata video si asigurata de un sistem de alarma performant.

Ne puteti contacta dumneavoastra la numarul de telefon 021-361.56.95 sau  ne puteti trimite un mesaj la adresa office@smartshred.ro. Veti intra in legatura cu unul dintre reprezentantii nostri in cel mai scurt timp.

Naid Europe
Certificarea NAID

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant!
Smart Shred este una dintre putinele companii din Europa de Est care va poate dovedi, prin Certificarea NAID obtinuta, seriozitatea si profesionalismul in gestionarea informatiilor confidentiale.

Certificarea NAID este o asigurare ca Smart Shred reuseste sa indeplineasca toate normele respectate la nivel international in ceea ce priveste distrugerea securizata a documentelor. Astfel, aveti garantia confidentialitatii pe tot parcursul colaborarii.

Mai mult

Beneficiati in cel mai scurt timp de consultanta din partea specialistilor Smart Shred si gasiti impreuna cu ei o solutie corespunzatoare necesitatilor dumneavoastra.

Cereti oferta personalizata
Au ales sa lucreze cu noi
Procesul Distrugerii

Pentru ca ne place sa fim organizati si nu vrem sa ne asumam nici un risc inutil, serviciile noastre se desfasoara dupa un plan strict, prestabilit, iar regulile agreate impreuna cu asociatia NAID sunt aplicate intocmai de catre specialistii nostri.

Procesul distrugerii incepe in momentul in care dumneavoastra apelati la noi pentru a prelucra o serie de documente confidentiale, si se termina in momentul in care acestea au fost transformate in confetti.

Mai mult

Distrugere securizata de documente

Distrugere securizata de documente

Este esential sa protejati confidentialitatea documentelor dumneavoastra, chiar si dupa ce acestea nu va mai sunt folositoare sau le expira termenul de pastrare in arhiva.

Nerespectarea unor reguli stricte de gestionare a documentelor poate avea repercusiuni grave, precum scurgerea de informatii confidentiale.

La nivel international, firmele care se ocupa cu distrugerea securizata a informatiei sunt cu adevarat apreciate si cautate, pentru ca isi desfasoara activitatea in baza unor reguli etice bine stabilite.

Mai mult