Despre noi

roen

Distrugerea securizata a documentelor – o necesitate pentru organizatiile moderne si responsabile din Romania.

La nivel european, contractarea unor firme specializate pentru distrugerea informatiilor confidentiale este o practica obisnuita. Statele dezvoltate au simtit nevoia sa impuna unele prevederi legale, pentru a proteja interesele mediului de afaceri, ale autoritatilor publice si, bineinteles, ale cetatenilor. In Romania, cererea pentru astfel de servicii a luat avant de curand, pentru ca institutiile si companiile moderne au inceput sa inteleaga cat este de importanta securitatea, dupa ce au fost avizate in privinta repercusiunilor grave ce pot fi provocate de scurgerile de informatii despre clienti, parteneri sau strategii de business.

Daca la nivel international firmele de distrugere securizata sunt cu adevarat apreciate si cautate pentru ca isi desfasoara activitatea in baza unor reguli etice bine stabilite, in Romania exista prea putine companii care pot dovedi ca indeplinesc toate normele respectate la nivel international, in ceea ce priveste distrugerea securizata a documentelor.

Smart Shred – un serviciu bine pus la punct si impecabil implementat, pentru securitatea dumneavoastra.

In 2007, am remarcat cererea in crestere pentru servicii profesioniste de distrugere securizata a documentelor. Dorind sa venim in sprijinul organizatiilor care in mod involuntar erau expuse riscurilor rezultate din gestionarea precara a informatiilor confidentiale, am pus bazele companiei Smart Shred.

Inca din primul an de activitate, am reusit sa obtinem prestigioasa Certificare NAID, prin care va putem garanta calitatea inalta a serviciilor pe care vi le oferim.

Pe parcurs, ne-am dezvoltat, am castigat experienta, si in momentul de fata ne bucuram de aprecierea si de recomandarile multor clienti multumiti. Dotarile, echipamentele si facilitatile de care dispunem sunt similare cu cele oferite de companii cu acelasi profil de activitate din tarile europene. Distrugerea profesionala face ca documentele sa fie dezmembrate in bucati foarte mici, care nu mai pot fi reasamblate. Prin urmare, puteti avea incredere deplina in Smart Shred, deoarece este imposibil ca informatiile dumneavoastra confidentiale sa ajunga in mainile persoanelor rau intentionate, odata ce au fost preluate de catre specialistii nostri.

  • SmartShred
  • SmartShred
  • SmartShred
  • SmartShred
  • SmartShred
  • SmartShred
Naid Europe
Certificarea NAID

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant!
Smart Shred este una dintre putinele companii din Europa de Est care va poate dovedi, prin Certificarea NAID obtinuta, seriozitatea si profesionalismul in gestionarea informatiilor confidentiale.

Certificarea NAID este o asigurare ca Smart Shred reuseste sa indeplineasca toate normele respectate la nivel international in ceea ce priveste distrugerea securizata a documentelor. Astfel, aveti garantia confidentialitatii pe tot parcursul colaborarii.

Mai mult

Beneficiati in cel mai scurt timp de consultanta din partea specialistilor Smart Shred si gasiti impreuna cu ei o solutie corespunzatoare necesitatilor dumneavoastra.

Cereti oferta personalizata
Au ales sa lucreze cu noi
Procesul Distrugerii

Pentru ca ne place sa fim organizati si nu vrem sa ne asumam nici un risc inutil, serviciile noastre se desfasoara dupa un plan strict, prestabilit, iar regulile agreate impreuna cu asociatia NAID sunt aplicate intocmai de catre specialistii nostri.

Procesul distrugerii incepe in momentul in care dumneavoastra apelati la noi pentru a prelucra o serie de documente confidentiale, si se termina in momentul in care acestea au fost transformate in confetti.

Mai mult

Intrebari frecvente
De ce sa nu reciclez pur si simplu documentele?

O firma de reciclare nu poate preveni scurgerile de informatie, pentru ca nu dispune de dotarile tehnologice necesare. Astfel, securitatea colectarii,... continuarea raspunsului

Ce garantii de calitate si confidentialitate imi oferiti?

In primul rand, avem totala incredere in oamenii cu care lucram. Toti sunt calificati si instruiti sa manipuleze cu maxima discretie si profesionalism... continuarea raspunsului

Certificatul inlatura responsabilitatea legala a companiei noastre?

Nu. Organizatia dumneavoastra este raspunzatoare in ceea ce priveste continutul documentelor si respectarea reglementarilor legale in vigoare.... continuarea raspunsului

Toate intrebarile