Contact

Fie ca doriti sa ne puneti mai multe intrebari, sa faceti o comanda sau sa primiti consultanta in vederea stabilirii unui plan de colectare a documentelor, unul dintre specialistii Smart Shred va sta la dispozitie. Nu ezitati sa ne contactati! Ridicarea documentelor se face doar pentru cantitatile care depasesc 350 kg.

roen

Formular de contact

In cazul in care nu aveti posibilitatea sa ne telefonati sau sa ne trimiteti un mesaj de pe adresa dumneavoastra de email in acest moment, va invitam sa completati campurile de mai jos, iar unul dintre specialistii Smart Shred va va contacta in cel mai scurt timp.

Adresa depozitului: Sos. Giurgiului nr.33A, Comuna Jilava, Jud. Ilfov, in incinta complexului ARTECA

Adresa de corespondenta: Cetatea Veche nr.2, bl.40, sc.3, et.2, ap.50, sector 4, Bucuresti

  • L-V intre 9:00 - 17:00
Naid Europe
Certificarea NAID

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant!
Smart Shred este una dintre putinele companii din Europa de Est care va poate dovedi, prin Certificarea NAID obtinuta, seriozitatea si profesionalismul in gestionarea informatiilor confidentiale.

Certificarea NAID este o asigurare ca Smart Shred reuseste sa indeplineasca toate normele respectate la nivel international in ceea ce priveste distrugerea securizata a documentelor. Astfel, aveti garantia confidentialitatii pe tot parcursul colaborarii.

Mai mult

Au ales sa lucreze cu noi
Procesul Distrugerii

Pentru ca ne place sa fim organizati si nu vrem sa ne asumam nici un risc inutil, serviciile noastre se desfasoara dupa un plan strict, prestabilit, iar regulile agreate impreuna cu asociatia NAID sunt aplicate intocmai de catre specialistii nostri.

Procesul distrugerii incepe in momentul in care dumneavoastra apelati la noi pentru a prelucra o serie de documente confidentiale, si se termina in momentul in care acestea au fost transformate in confetti.

Mai mult

Intrebari frecvente
De ce sa nu reciclez pur si simplu documentele?

O firma de reciclare nu poate preveni scurgerile de informatie, pentru ca nu dispune de dotarile tehnologice necesare. Astfel, securitatea colectarii,... continuarea raspunsului

Ce garantii de calitate si confidentialitate imi oferiti?

In primul rand, avem totala incredere in oamenii cu care lucram. Toti sunt calificati si instruiti sa manipuleze cu maxima discretie si profesionalism... continuarea raspunsului

Certificatul inlatura responsabilitatea legala a companiei noastre?

Nu. Organizatia dumneavoastra este raspunzatoare in ceea ce priveste continutul documentelor si respectarea reglementarilor legale in vigoare.... continuarea raspunsului

Toate intrebarile