Certificarea NAID

roen

Pe scurt, despre NAID

NAID (National Association for Information Destruction) este asociatia internationala a companiilor care se ocupa cu distrugerea securizata de documente. NAID este prezenta in America de Nord, America de Sud, Europa, Asia, Africa de Sud si Australia, avand aproximativ 2000 de membri la nivel global.

Asociatia isi supravegheaza cu atentie membrii, pentru ca acestia sa respecte pana la cel mai mic detaliu normele recomandate de manipulare a informatiilor confidentiale. In plus, NAID incurajeaza toate organizatiile care au obligatia legala de a preveni accesul neautorizat la informatii cu caracter personal si competitiv sa externalizeze distrugerea documentelor, dar numai catre contractori calificati.

Obtinerea Certificarii NAID atesta profesionalismul unei companii de distrugere securizata a documentelor si este o dovada neindoielnica a indeplinirii standardelor de inalta calitate. Certificarea NAID nu are valabilitate nelimitata, ci trebuie reactualizata anual, in urma unor audituri riguroase, neanuntate.

Ce garantii va ofera existenta Certificarii NAID?

Smart Shred a obtinut Certificarea NAID chiar din primul an de activitate, devenind in 2007 prima companie din Romania care oferea servicii de distrugere securizata a documentelor, aliniate la standardele internationale.

In momentul de fata, Smart Shred continua sa fie una dintre putinele companii din Europa de Est care va poate dovedi seriozitatea si profesionalismul in gestionarea informatiilor confidentiale printr-un document semnificativ, si nu doar oferindu-va cuvantul de onoare.

Inca de la primul contact cu Smart Shred, si pana la incheierea colaborarii, veti beneficia de confidentialitate si de servicii profesioniste, prestate doar de angajati calificati si bine instruiti. Certificarea NAID va garanteaza acest lucru si, in plus, este o asigurare pentru dumneavoastra ca atat colectarea, cat si transportul, distrugerea si reciclarea documentelor vor respecta standardele stricte de securitate operationala.  

In continuare, activitatea Smart Shred este supusa verificarilor riguroase si neanuntate pe care NAID le desfasoara regulat pentru toti membrii sai. De aceea, nu trebuie sa va indoiti ca normele de lucru vor fi intotdeauna respectate, iar scurgerile de informatii nu vor exista.

Beneficiati in cel mai scurt timp de consultanta din partea specialistilor Smart Shred si gasiti impreuna cu ei o solutie corespunzatoare necesitatilor dumneavoastra.

Cereti oferta personalizata
Au ales sa lucreze cu noi
Procesul Distrugerii

Pentru ca ne place sa fim organizati si nu vrem sa ne asumam nici un risc inutil, serviciile noastre se desfasoara dupa un plan strict, prestabilit, iar regulile agreate impreuna cu asociatia NAID sunt aplicate intocmai de catre specialistii nostri.

Procesul distrugerii incepe in momentul in care dumneavoastra apelati la noi pentru a prelucra o serie de documente confidentiale, si se termina in momentul in care acestea au fost transformate in confetti.

Mai mult

Intrebari frecvente
De ce sa nu reciclez pur si simplu documentele?

O firma de reciclare nu poate preveni scurgerile de informatie, pentru ca nu dispune de dotarile tehnologice necesare. Astfel, securitatea colectarii,... continuarea raspunsului

Ce garantii de calitate si confidentialitate imi oferiti?

In primul rand, avem totala incredere in oamenii cu care lucram. Toti sunt calificati si instruiti sa manipuleze cu maxima discretie si profesionalism... continuarea raspunsului

Certificatul inlatura responsabilitatea legala a companiei noastre?

Nu. Organizatia dumneavoastra este raspunzatoare in ceea ce priveste continutul documentelor si respectarea reglementarilor legale in vigoare.... continuarea raspunsului

Toate intrebarile